Algemene gegevens

Mooie camping in het groen

Camping Le Mondou bevindt zich centraal in de Dordogne tussen Sarlat en Souillac, in het hart van de Périgord Noir, niet ver van de bezienswaardigheden, zoals Sarlat, Rocamadour, Domme, Beynac, Collonges la Rouge, en veel chateau’s, tuinen en grotten. Op de camping is het heerlijk rustig en groen met veel ruimte voor de natuur. Er staan notenbomen en fruitbomen en er is een weids uitzicht, de omringende heuvels, een kasteel de weilanden. De familiecamping in de Dordogne beschikt over moderne sanitaire voorzieningen en een speciale babyafdeling, kleuter toilet en wastafel met speciale afmetingen. Voor mindervalide is er een aangepaste douche en toilet gelegenheid.

Safaritenten en bungalowtenten

Boek een safaritent of bungalowtent op Camping Le Mondou bij Juliette Tentvakanties. De tenten zijn compleet en comfortabel ingericht, alleen je koffer, overtrekken, hoeslakens en keukendoeken neem je zelf mee. De inrichting kan romantisch zijn, maar ook stoer met steigerhouten meubels. In het hoogseizoen (week 27 t/m 35) worden de vakantietenten per week, flexibel en zoveel mogelijk aaneensluitend aangeboden. In het voor- en naseizoen zijn een Mid-week of Lang weekend met minimum van 2 of 3 nachten ook mogelijk.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Mondou (Juliette) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Mondou (Juliette)

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Julien-de-Lampon

Le Colombier, 24370 Saint-Julien-de-Lampon

+31 (0)6 25175886
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.