Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 112

Droompark Bad Hulckesteijn

Droompark Bad Hulckesteijn is een gloednieuw vakantiepark in Gelderland, vlakbij het Veluwemeer gelegen. Het park heeft een uitgebreid aanbod van faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een wellness en een fitness. Er is genoeg te beleven voor jong en oud! De kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin en zich vermaken bij de leuke animatieactiviteiten. Je kunt ook heerlijk eten op het park, in Brasserie de Vuurtoren. Op dit park vind je veel verschillende accommodaties om te huren. Boek een studio als je samen even helemaal weg wilt, boek een luxe cube die van alle gemakken is voorzien of een villa met uitzicht over het water. De keuze is reuze!

Vakantiepark aan het water, vlakbij het Veluwemeer

Droompark Bad Hulckesteijn ligt direct aan het water en vlakbij de Veluwe. Vanaf het park kun je zo richting het Veluwemeer of het IJsselmeer zeilen of varen. Een geweldige omgeving voor watersporters! Daarnaast kun je in deze regio goed vissen. De centrale ligging van het vakantiepark is ideaal om ook andere plekken in Nederland te ontdekken. Het park ligt op circa 30 km van Utrecht, waar je goed kunt winkelen. Je kunt ook een leuk uitstapje met de kinderen naar het Dolfinarium in Harderwijk maken. 

We hebben een aantal opties voor Droompark Bad Hulckesteijn voor je op een rijtje gezet:

Droompark Bad Hulckesteijn

Nederland Gelderland Nijkerk

Hulckesteijn 3, 3861 MZ Nijkerk

+31 88 055 1500
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.