Algemene gegevens

Droompark Schoneveld

Droompark Schoneveld is een vakantiepark met binnenzwembad gelegen aan de Zeeuwse kust in Breskens. Het vakantiepark verhuurt chalets, studio’s en bungalows. Jong en oud zullen zich niet vervelen, want er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig. Er is een binnenzwembad, bowlingbaan, jeu-de-boulesbaan en wellness. De kinderen schommelen, glijden en ravotten in de speeltuin of doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het restaurant of de snackbar. Jw dagelijkse boodschappen kun je halen bij de parksupermarkt. Er is een uitgebreid assortiment aanwezig. Overige voorzieningen: wasserette, fietsverhuur en (gratis) Wifi.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

Het vakantiepark ligt direct aan de stranden van Zeeland. Het zandstrand van Breskens is schoon en kijkt uit over de skyline van Vlissingen. In het hoogseizoen is het strand vaak redelijk rustig, dus perfect voor een heerlijke dag aan zee. Droompark Schoneveld ligt ook in de buurt van een aantal leuke steden en dorpen. Zo moet je zeker een bezoekje brengen aan Sluis, Vlissingen en Middelburg. Je kunt daarnaast ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving van het park. Huur een fiets en ontdek de mooie plekjes van Zeeuws-Vlaanderen.

We hebben een aantal opties voor Droompark Schoneveld voor je op een rijtje gezet:

Droompark Schoneveld

Nederland Zeeland Sluis Breskens

Schoneveld 1, 4511 HR Breskens

+31 (0)88 055 1500

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.