Algemene gegevens

Glamp Outdoor Camp Schaijk

Glamp Outdoor Camp Schaijk is een kleinschalige kindvriendelijke glamping midden in de bossen en aan een natuurgebied in Noord-Brabant. De glamping verhuurt tiny houses, safaritenten, lodge-tenten en andere soorten tenten. Op het terrein kun je een visplek, buitenspeeltuin, spraypark en binnenspeeltuin vinden. Bij het restaurant kun je gezellig een hapje komen eten. Er is ook een BBQ plaats waar je op een mooie zomerdag heerlijk kunt barbecueën. Overige voorzieningen: was-service en fietsverhuur.

Glamping in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

We hebben een aantal opties voor Glamp Outdoor Camp Schaijk voor je op een rijtje gezet:

Glamp Outdoor Camp Schaijk

Nederland Noord-Brabant Schaijk

Hermanusweg 5374, Schaijk

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.