Algemene gegevens

Staanplaatsen: 210
Huuraccommodaties: 94

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin is een gezellig familiepark gelegen op een prachtige plek midden in de Noord-Brabantse natuur. Op het vakantiepark kun je 6-persoonssafaritenten van Vodatent huren. Jong en oud vermaken zich onder andere in het zwembad, tijdens een potje voetbal of op de minigolfbaan. Tijdens de zomervakantie is er een recreatieprogramma voor kinderen. Een hapje en drankje kun je halen bij de (pannenkoeken)restaurant of bij de snackbar. Boodschappen kun je halen bij de supermarkt. Honden zijn toegestaan.

Safaritent 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Vakantiepark Herperduin voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Vakantiepark Herperduin

Nederland Noord-Brabant Herpen

Schaijkseweg 12, 5373 KL Herpen

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.