Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 250 m

Kindvriendelijke camping in Midden Frankrijk

In Midden Frankrijk vind je de kindvriendelijke camping Domaine Sainte Marie, gelegen in een mooie landelijke omgeving van de Allier, Auvergne. Een heerlijk vakantiedomein met zwembad en kinderbad, een kleine campings, chalets, chambres d’hôtes en gîte (vakantiehuis). Het gastvrije domein van Nederlandse eigenaren heeft een schitterend uitzicht over lang gerekte velden, heuvels en in de verte zelfs over de bergen. Op de kleine camping kun je dan ook volop genieten van rust, ruimte en veel gezelligheid. In het hoogseizoen wordt het domain rijkelijk bezocht door gezinnen met kinderen tot de leeftijd van 16 jaar. In het voor en naseizoen door weer een heel ander publiek ons welbekend als de zilvervloot lekker relaxen, lezen en niet te vergeten het aperitief om half vijf.

Kamperen, chalets, gîte en B&B

Naast een verblijf met je eigen kampeermiddel, kun je op Domaine Sainte Marie een gîte, chalet, en gastenkamer boeken. De twee gezellige vakantiehuisjes (5 en 8 personen) hebben een eigen tuin en mooi uitzicht over de landerijen. Uiteraard zijn de gîtes van alle gemakken voorzien. De houten chalets staan centraal op het domein naast het zwembad en bieden een zee van ruimte. De vier sfeervolle gastenkamers (B&B) bevinden zich in het woonhuis van de Nederlandse eigenaren. Alle kamers beschikken over een eigen kamer met douche en toilet, twee kamers hebben zelfs een eigen bad. Daarnaast vind je op de B&B etage een gezellige huiskamer waar je heerlijk kunt gaan genieten van een lekker ontbijt.

Omgeving van Domaine Sainte Marie

Wanneer je eens iets anders wilt doen dan alleen maar genieten van het mooie domein dan kun je er heerlijk op uittrekken. Wat dacht je van een bezoek aan de steden Vichy en Moulins of één van de mooiste dorpjes van Frankrijk namelijk Charroux. Maar een dagje vissen, kanoën, bomen parcours, behoort ook tot de vele mogelijkheden.

We hebben een aantal opties voor Domaine Sainte Marie voor je op een rijtje gezet:

Domaine Sainte Marie

Frankrijk Auvergne Allier Treteau

Route de bouce, 03220 Treteau

+33 (0)4 70348271
+33 (0)6 79592984
Engels, Frans, Nederlands
April - September

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.