Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 260 m

Kleine kindvriendelijke camping met huisjes in Frankrijk

Alex en Hester heten je van harte welkom op hun kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk, hét vakantieadres om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het Franse platteland. Camping & gîtes En Campagne ligt op 35 km van Limoges in de streek Charente-Limousine, een schitterende omgeving met bossen, velden en bergen. En Campagne is een kleine, gezellige, kindvriendelijke familiecamping, die bestaat uit een kleine camping met 29 zeer ruime, afgebakende plaatsen, zeven gîtes(vakantiehuizen) en een zwembad. Op het terras staat “Le Nez de Cochon”, de foodtruck, waar je lekker kunt eten. In de comfortabele loungehoek is gratis wifi.

Vakantiedomein voor rustzoekers en kinderen

Camping & Gîtes En Campagne is een kleine kindvriendelijke camping in Frankrijk voor rustzoekers. Bovendien is het voor jonge kinderen een waar paradijsje! Zij kunnen nieuwe vriendjes maken, bloemen plukken, spelen in de speeltuin (schommels, glijbaan, trampoline, zandbak), gebruik maken van alle aanwezige speelgoed en kinderfietsen, hagedisjes vangen, hout sprokkelen om ’s avonds marshmallows te roosteren op het kampvuur en natuurlijk heerlijk spetteren in het kinderbadje. Verder is er in de buurt voor jong en oud genoeg te beleven.

Zwembaden en waterplezier

Het zwembadterrein op En Campagne is volledig omheind en voorzien van een kinderslot. Vanzelfsprekend spelen en zwemmen kinderen hier altijd onder ouderlijk toezicht! Het water wordt verwarmd met zonnepanelen. De kwaliteit van het zwemwater wordt elke dag gecontroleerd. Op het zwembadterrein zijn twee zwembaden. Er is het grote, 8-hoekige bad van 36 m2 en 1,40 m diep. Het kinderbadje is 8 m2 en 0,7 m. diep.

Kleine familiecamping in de Charente

De kleine familiecamping in Frankrijk is geschikt voor jong en oud, voor een ontspannen of een actieve vakantie. En vooral voor liefhebbers van rust, ruimte en het Franse platteland. Op het terrein van 1,5 hectare vind je 29 kampeerplaatsen met veel zon, maar ook genoeg schaduw. Door de verharde wegen zijn alle plaatsen goed bereikbaar. Ook met grote caravans en voor minder-validen. Bovendien zijn de kampeerplaatsen vlak en hebben een gemiddelde grootte van 160 m². De douches zijn lekker ruim en voorzien van thermostaatkranen. Natuurlijk is warm water inbegrepen bij het tarief. De camping voor kinderen is volledig omheind, voornamelijk met heggen. Daarom kunnen kinderen hier heerlijk vrij rondrennen.

Huisje op de camping

Huur een huisje (gîte) op een camping En Campagne, dan heb je de gezelligheid én het gemak! Je zoekt de gezelligheid van een camping en het gemak van een huisje. Bijvoorbeeld omdat je een baby of kleine kinderen bij je hebt. Of omdat je slecht ter been bent. Omdat je je eigen sanitair wilt of omdat je je in de vakantie niet wilt afvragen of je de tent wel droog ingepakt krijgt. Alle zeven gîtes hebben eigen sanitair en kookgelegenheid. Er zijn twee gîtes, die geschikt zijn voor mindervaliden. Op verzoek zijn er kinderbedjes, -stoelen, enzovoort. Het enige wat je zelf mee moet brengen, zijn je kleding en toiletspullen.

Omgeving Charente

In de omgeving van En Campagne is veel te zien en te doen: wandelen, fietsen (mountainbiken!), vissen, kanoën op de rivier de Vienne, een dagje strand aan de Lacs de Haute-Charente, Féeriland (leuk voor de kleintjes) en meer! De eigenaren vertellen je er graag alles over.

We hebben een aantal opties voor En Campagne voor je op een rijtje gezet:

En Campagne

Frankrijk Poitou-Charentes Charente Saint-Christophe

Essubras, 16420 Saint-Christophe

+33 (0)5 45 31 67 57
Duits, Engels, Frans, Nederlands
1 mei 2021 tot 30 september 2021

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.