Klein vakantiedomein in Dordogne

Welkom bij Castelwood, een klein familiebedrijf in de Dordogne, met houten chalets, in het hart van het bos van Biron. Hier is het de rust en de stilte van de natuur die je verwelkomen voor jouw vakantie. Behalve sportieve activiteiten en toeristische uitstapjes, vind je hier het samenzijn en de gezelligheid van een klein dorp waar je daarna slechts één ding wilt: terugkeren!

Kindvriendelijke natuurhuisjes in het bos

Een vakantie in de Dordogne met de kinderen in een bos om van de natuur te genieten? Een oase van rust als uitvalbasis voor het ontdekken van het Franse departement Dordogne? De chalets staan voor je klaar voor een meer dan ontspannen verblijf. De houten chalets  voor 4 tot 6 personen zullen je zeker verrassen. Behalve hun charme en gezelligheid zijn ze een ideale uitvalbasis voor jullie familievakantie in de Dordogne. Je zult, in feite, genieten van de autonomie van een huuraccommodatie, met privéterras, een volledig uitgeruste keuken en eigenparkeerplaats, terwijl je tips deelt met andere vakantiegangers, met wederzijdse plezier, rond het zwembad of de barbecues. Het boomhuis heet Biron, vanwege het uitzicht op het kasteel van Biron. Want vanaf het hoge terras mis je niets van het leven van vogels en eekhoorns om u heen! Deze atypische constructie is geschikt voor maximaal 4 personen.

Een vakantiehuis in de Dordogne met zwembad

Op Castelwood vind je een heerlijk zwembad, verwarmd en overdekt in het laagseizoen, en een kinderbad voor de kleintjes. Je kunt al vanaf het begin van het seizoen, begin april, genieten van het zwembad: het is verwarmd, beschut door een koepel, en fijn bij alle weersomstandigheden en alle temperaturen. Wanneer het weer het toelaat, wordt de koepel verwijderd en wordt het een openlucht zwembad. Behalve het zwembad voor volwassenen en jongeren, is er een peuterbad voor de kleintjes. Met de kleine glijbaan en een regenwoud douche voor waterspelen, zal het moeilijk zijn om ze uit het peuterbad te halen! Zodoende kan het hele gezin samen zijn voor een heerlijk momentje ontspanning.

Een originele vakantie met uw gezin

Het huren van een houten natuurhuisje in het bod is om jouw kinderen weer in contact te laten komen met rust, ruimte, bloemen, vogels en ander wild. Castelwood is de ideale bestemming om met uw gezin, en speciaal met jonge kinderen, eens op een andere manier op reis te gaan. Het landgoed is ontworpen als een groot dorp waarin ze veilig kunnen spelen, wat ook voor u rustgevend is. Op het kleinschalige vakantiepark in de Dordogne zijn er meerdere activiteiten voor kinderen. Een speeltuin met trampoline, schommel en glijbaan, een peuterbad naast het zwembad, schilder- of scrapbookworkshops in het hoogseizoen, een tafelvoetbal en pingpongtafel, een badmintonveld, een jeu de boules baan … een bescheiden aantal dienstverleningen voor een vakantie waar ze zich niet zullen vervelen!

Overige information van deze accommodatie

Castelwood
Frankrijk Aquitaine Dordogne Biron

Bois du Château, 24540 Biron

0033 (0)5 53 73 18 66
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.