Domaine du Moulin des Sandaux is een klein kindvriendelijk vakantiepark met luxe safaritenten van Tendi. Luxe kamperen met kinderen in de Gironde!

Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Terrein: 3,8 ha

Domaine du Moulin des Sandaux

Domaine du Moulin des Sandaux is een klein kindvriendelijk vakantiepark met een kleine camping en luxe safaritenten, gelegen bij het gehucht Les Sandaux en Saint-André-et-Appelles. De camping ligt op ongeveer 5 km van Sainte-Foy-la-Grande, middenin een groot wijngebied met vele wijnchateau’s. In Sainte-Foy-la-Grande vind je uiteraard een bakker, een slager, een supermarkt, diverse restaurants, VVV en overige faciliteiten. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor het maken van uitstapjes.

Kindvriendelijke glamping & safaritenten

Centraal op het domein staat een historische molen uit de 17e eeuw met daarbij het restaurant, een bar, en een gezellig terras met uitzicht op het zwembad. Dwars door het domein en in het groen loopt een klein verfrissend beekje. De Tendi Safaritenten staan tussen de fruitbomen bij en met uitzicht op een klein vismeertje. Uiteraard is er een heerlijk zwembad met apart kinderbad aanwezig. Verder is er voor de kleintjes onder ons een speeltuintje. ’s Avonds kun je in het restaurant of op het terras heerlijk genieten van de rijke gastronomie, streekproducten en lokale wijnen. In het winkeltje bij de receptie kunnen enkele van deze lokale specialiteiten gekocht worden.

Vakantie met kinderen in de Gironde

Domaine du Moulin des Sandaux ligt midden in de groene, heuvelachtige omgeving van de Gironde in de regio Aquitaine. In de directe omgeving liggen Saint-Émilion, Bergerac en Duras, prachtige oude steden. Saint Émilion is uniek en staat zelfs op de Werelderfgoed lijst van Unesco. De streek is rijk aan historische gebouwen, middeleeuwse kastelen en prehistorische sites, zoals het kasteel van Montbazillac en de vallei van Les Eyzies. Het gebied biedt diverse mogelijkheden voor allerlei sportieve activiteiten, zoals kanoën, wandelen, fietsen en mountainbiken. En vergeet vooral niet de prachtige wijnroutes in en rondom het wijngebied Entre deux Mers.

We hebben de beste opties voor Tendi op Domaine du Moulin des Sandaux voor je op een rijtje gezet:

Tendi op Domaine du Moulin des Sandaux

Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-André-et-Appelles

Les Sandeaux, 33220 Saint-André-et-Appelles, Frankrijk

0031 (0)72 751 37 51
Engels, Frans
mei - september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.