De kindvriendelijke camping met zwembad in de Isère is ideaal voor voor families met kinderen en de ideale bestemming voor echte natuurliefhebbers.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 6
Terrein: 2,5 ha
Hoogte: 947 m

Kindvriendelijke camping in de Isère

Op de kindvriendelijke Camping de Martinière in de Isère word je welkom geheten door zuivere lucht en een weelderige natuur van beekjes en grotten. De familiecamping ligt op 900 meter hoogte, midden in het regionaal park Chartreuse. Geniet van een vakantie met de kinderen in de buitenlucht met een uniek panorama op de Chartreusestreek. Kies in deze ongerepte natuur voor één van de comfortabele huuraccommodaties of reserveer een ruime staanplaats voor je tent, caravan of camper.

Familiecamping in de natuur van de Isère

Vanaf camping De Martinière heb je een panoramisch uitzicht op het omliggende berglandschap. Deze bijzondere camping is dan ook een ideale bestemming voor echte natuurliefhebbers. Een vakantie op camping De Martinière staat in het teken van wandelingen en fietstochten in de uitgestrekte natuur. Huur een fiets of ga een middag bergbeklimmen met een gids. Zoek je een onvergetelijke ervaring, ga dan met het hele gezin raften op de ruige bergrivier en ontdek het adembenemende landschap vanaf het water. Bekijk de zonsondergang vanaf een bergtop en beleef een romantische picknick met baguettes, wijn en kaas.

We hebben de beste opties voor Camping Sites et Paysages De Martinière voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages De Martinière

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Pierre-de-Chartreuse

route du Col de Porte, 38380 Saint-Pierre-de-Chartreuse

0033 (0)4 76 88 60 36
Engels, Frans
mei - half september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.