Super leuke, kindvriendelijke stadscamping bij Parijs voor de hele familie met een fantastisch aquapark, leuke activiteiten en animatie voor kinderen

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 234
Huuraccommodaties: 100
Kampeerterrein: 6,5 ha

Kindvriendelijke stadscamping bij Parijs

Met zijn ligging noordwestelijk van Parijs biedt camping Paris Maisons-Laffitte een scala aan mogelijkheden: een betoverend uitje naar Disneyland Parijs, een ontdekkingstocht in de mooiste stad van de wereld of een dagje relaxen op de camping met een plek op de eerste rang aan de oever van de Seine. Keus te over tijdens uw vakantie bij Sandaya!

Aquapark van camping Paris Maisons-Laffitte

Vlakbij Parijs geniet je de hele zomer lang van een aquapark met verwarmd zwembad, bubbelbaden en waterspeeltuigen op uw camping in Maisons-Laffitte. Alle families zijn het erover eens: er is geen betere manier om op adem te komen na een hectische dag in de ‘mooiste stad ter wereld’!

Animaties en diensten van camping Paris Maisons-Laffitte

Vissen met zijn tweeën of voetballen met de hele familie? Ontdek zelf jullie favoriete activiteit op camping Paris Maisons-Laffitte in de regio Île-de-France en geniet er met volle teugen van! Terwijl het kroost volop nieuwe vriendjes maakt, knijpen jullie er misschien even tussenuit naar Parijs. Wat dacht je van een wandelingetje en daarna lunchen op de oever van de Seine?

Sandaya Paris Maisons-Laffitte

Frankrijk Île-de-France Yvelines Maisons-Laffitte

1 rue Johnson, 78600 Maisons-Laffitte

020 72 19 217
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.