Meer foto's

Agricamping Romita

Agricamping Romita is een kleinschalige agricamping in Toscane met luxe Tendi safaritenten, een zwembad een mooi uitzicht op de groene heuvels. De camping bevindt zich middenin Toscane, 30 kilometer ten zuiden van Florence. Het Toscaanse landschap wordt gekenmerkt door prachtige groene heuvels met cipressen en prachtige steden en dorpen, waarvan Florence, Siena en San Gimignano de bekendste zijn. Verder staat de streek bekend om zijn Chianti wijnen en olijfolie. Een bezoek aan deze wijn- en olijfboeren mag dan ook zeker niet ontbreken. De eigenaren van Agricamping Romita maken eigen olijfolie. Dit is een plek om Toscane te ontdekken en te genieten van het goede Toscaanse leven!

Luxe safaritenten in Toscane

De Tendi Safaritenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht. Uiteraard is er op de camping een klein zwembad met terras en kleine bar aanwezig. In het campingwinkeltje kun je vers brood bestellen en enkele lokale specialiteiten verkrijgen (o.a. olijfolie, honing, marmelade, lokale kaas, salami, wijn). ’s Avonds kun je heerlijk eten bij het 4 kilometer verder gelegen Antica Pieve in Tavarnelle Val di Pesa. De eigenaren organiseren excursies naar wijnboerderijen met proeverij. Ideaal voor rustzoekers!

Overige information van deze accommodatie

Boek Tendi Agricamping Romita direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Tendi Agricamping Romita
Italië Midden-Italië

Strada Romita 49, 50028 / Tavarnelle Val di Pesa

Engels, Italiaans
mei - september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe