Leuke kindvriendelijke camping in de Vogezen met een overdekt zwembad en waterglijbaan, kinderanimatie, speeltuin en trampoline.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 35
Terrein: 7 ha
Hoogte: 720 m

Flower Camping La Sténiole

Gelegen in het hart van het bos van de Vogezen, op 7 km van Gérardmer en 730 m boven de zeespiegel, ligt Flower camping la Steniole, een oase van rust en gezelligheid! Rudi en Natacha verwelkomen u van 1 februari tot 30 september in huuraccommodaties (stacaravans, studio’s) of van 15 april tot 30 september op de kale staanplaatsen of kampeerplekken die zijn uitgerust met een eigen badkamer en keuken. De camping heeft een aquatisch complex met een overdekt zwembad verwarmd tot 28 °C geopend van mei tot september en een waterglijbaan verwarmd tot 28 ° C geopend in juli en augustus.

Overdekt zwembad en waterglijbaan

Om het welzijn van iedereen te bevorderen, staan ​​er in het hoogseizoen veel praktische diensten tot uw beschikking: herberg open van donderdag tot zondag, pizzeria, kinderanimatie van 15/07 tot 15/08, brood- en kruidenierswinkel. De familiecamping kinderparadijs in de Vogezen, heeft veel spelletjes voor kinderen en grotere zoals een waterglijbaan verwarmd tot 28°C, een speeltuin, trampolines, tafeltennis, voetbal, volleybal, jeu de boules. U vindt er ook een navigatievijver voor opblaasbare boten en een vijver voor visliefhebbers.

Ontdek de Vogezen!

De camping in de Vogezen is een prachtig startpunt voor mooie wandelingen naar bronnen en watervallen of mooie dagen naar het grote meer van Gérardmer. Bij het vallen van de avond verzamelt het hele gezin zich rond het kampvuur zonder de heerlijke houtgestookte tarte flambée te vergeten op zaterdagavond van juni tot augustus. In de winter liggen de familiebadplaatsen Gérardmer en La Bresse op slechts enkele kilometers van de camping.

Flower Camping La Sténiole

Frankrijk Lorraine Vogezen Granges-sur-Vologne

Le Haut Rain 1, 88640 Granges-sur-Vologne

0033 (0)3 29 51 43 75
Engels, Frans
half april - oktober
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.