Laat je verrassen door BoerenBed

Laat je verassen door BoerenBed en boek een vakantie zonder vooraf te weten waar je naartoe gaat! BoerenBed organiseert in het najaar drie verrassingsweekenden waarbij je 3 nachten op een BoerenBed camping verblijft. Eén week van te voren krijg je te horen waar de reis naartoe gaat en kun je je koffers in gaan pakken. De camping ligt niet meer dan twee uur rijden van je woonplaats. Hoe spannend is dat! Extra leuk is dat de prijs van de verrassingsweekenden 33% lager ligt dan normaal, namelijk 265 euro voor 3 nachten in plaats van 395 euro. Wees er snel bij, want de verrassingsweekenden zijn ontzettend populair. Boek voordat het te laat is.

Luxe kamperen op de boerderij

Bij Boerenbed beleef je samen met het hele gezin een geweldige tijd op de boerderij. Ga mee en ontdek de natuur, slaap heerlijk in de bedstee of safaritent en barbecue voor je tent. Dat allemaal op een onverwachte bestemming! Het Boerenbed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur. De Boerenbed boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen met kinderen, waar ze naar hartenlust kunnen leren en ontdekken over het boerenbuitenleven! De tenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, privédouche, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken. Geniet van de schoonheid van het Hollandse platteland en ervaar het leven op de boerderij tijdens jullie familievakantie. Misschien wandel jij binnenkort wel met een alpaca of help je de boer met het melken van de koeien.

Overige information van deze accommodatie

Boek Aanbiedingen bij BoerenBed direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Aanbiedingen bij BoerenBed
Nederland
+31 (0)528 229440
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.