Vakantiepark Slot Cranendonck

Vakantiepark Slot Cranendonck is een ruim opgezette familiecamping met zwembad gelegen in een bos- en heidegebied in Noord-Brabant. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, tent of caravan. Op het kampeerterrein is genoeg te doen voor jong en oud. Er is een sportveld, voetbalveld, binnenzwembad, buitenzwembad, kleuterbad, visvijver, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, animatieprogramma, minigolfbaan en tennisbaan. Voor eten en drinken kun je terecht bij het restaurant of de snackbar. Overige faciliteiten: wasserette, hondendouche, WiFi en campingwinkel met uitgebreid assortiment.

Ontdek de natuur en steden van Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

Overige information van deze accommodatie

Boek ANWB – Recreatiepark Slot Cranendonck direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

ANWB – Recreatiepark Slot Cranendonck
Nederland Noord-Brabant Soerendonk

Strijperdijk 9, 6027RD Soerendonk

+31(0)495 591 652
Duits, Engels, Nederlands
hele jaar geopend

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.