Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 50

Ardoer Camping De Haeghehorst

Ardoer Camping De Haeghehorst is een gezellige familiecamping en bungalowpark gelegen in de Veluwe, bij het Veluwemeer en de Wolderwijd. De camping beschikt over een leuk zwemparadijs met glijbanen, een binnen- en buitenbad en een kleuterbad. Daarnaast kun je er genieten van speeltuinen, een game corner, een waterspeeltuin en recreatieruimte, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bij de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt een hapje eten bij de snackbar en het eetcafé.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Haeghehorst bevindt zich in het noorden van de Veluwe. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ligt de camping op enkele kilometers van het Wolderwijd en het Veluwemeer. In de omgeving vind je leuke stadjes zoals Harderwijk, Putten en Ermelo.

We hebben de beste opties voor Camping en Bungalowpark de Haeghehorst voor je op een rijtje gezet:

Camping en Bungalowpark de Haeghehorst

Nederland Gelderland Ermelo

Fazantlaan 4, 3852 AM Ermelo

0341553185
Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.