Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 258
Huuraccommodaties: 9

Ardoer Camping International

Ardoer International is een rustige familiecamping gelegen in de buurt van de Noordzee in Nieuwvliet, Zeeland. Op de camping kun je kamperen met je camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een chalet, tenthut of vakantiehuis te huren. Op de camping hoeven kinderen zich niet snel te vervelen. Er is een kinderboerderij, speeltuin, pannakooi en tafeltennistafel. Op een warme zomerdag kunnen de kleintjes afkoelen in het peuterzwembad. Terwijl de kinderen zich vermaken, genieten de ouders van een lekker kopje koffie en een stukje appeltaart. Een lekker frietje kun je halen bij de snackbar.

Vakantie in Zeeuw Vlaanderen

De camping ligt in Zeeuws Vlaanderen, het zuidelijkste gedeelte van de provincie Zeeland. Op slechts 2 km van de camping ligt het kunstdorp Groede met een mooi museumstraatje waar diverse authentieke bedrijfsvormen tentoon worden gesteld. Andere leuke stadjes zijn Breskens, Sluis en het Belgische plaatsje Knokke. Verder kun je heerlijk wandelen in Zeeuws Vlaanderen. Het gebied heeft uitgestrekte polders met ruime uitzichten.

We hebben de beste opties voor Ardoer Camping International voor je op een rijtje gezet:

Ardoer Camping International

Nederland Zeeland Sluis Nieuwvliet

Sint Bavodijk 2d, 4504 AA Nieuwvliet

+31 0117371233
eind maart - begin november
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.