Ardoer Camping ’t Geuldal

Camping ’t Geuldal is een gezellige familiecamping gelegen aan een riviertje in een natuurgebied Zuid-Limburg tussen Maastricht en Valkenburg. De camping beschikt over camperplaatsen en kampeerplaatsen met en zonder stroom. Tijdens je vakantie hoef je je niet te vervelen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin, kinderboerderij, animatieprogramma en springkussen. Verder beschikt de camping over een jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel en animatie voor volwassenen. Op 3 minuten van de camping kun je een openlucht zwembad vinden. Hier kun je met korting gaan zwemmen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het gezellige campingrestaurant. Er is vers brood verkrijgbaar.

Kamperen in Zuid-Limburg

In de omgeving van Camping ’t Geuldal is genoeg te zien en doen. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin is het dierenpark Kasteelpark Born of GaiaZOO een aanrader. Op een half uurtje rijden in België Nationaal Park Hoge Kempen. Dit natuurgebied is 12.000 hectare groot en bestaat uit uitgestrekte dennenbossen, paarsbloeiende heide en stuivende duinen. Je kunt er heerlijk wandelen, mountainbiken, fietsen en paardrijden. Mooie steden in de buurt zijn: Maastricht (10km) Roermond (51km) of Venlo (75km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Ardoer Camping ’t Geuldal direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

279

8

8 ha

56 m

Ardoer Camping ’t Geuldal
Nederland Limburg Meerssen

Gemeentebroek 13, 6231 RV Meerssen

0031 (0)43 6040437

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe