Ardoer Camping Westhove

Ardoer Camping Westhove is een grote familiecamping met overdekt zwembad en wellness gelegen op 2 kilometer van de Zeeuwse Kust. Op het terrein kun je kamperen met een tent, camper of caravan. Het is ook mogelijk om een chalet te huren. Actievelingen kunnen zich uitleven op het voetbalveld, (beach)volleybalveld of in de fitness. Het zwembad bestaat uit een recreatiebad met stroomversnelling en bruisbank. De kleintjes kunnen spetteren en spelen in het peuterbad. De kinderen vermaken zich daarnaast in de speeltuin, springen op de airtrampoline of roetsjen van de kabelbaan. In de schoolvakanties is er ook een animatieteam aanwezig. Na een dag vol plezier kun je een hapje eten bij het gezellige restaurant. Bij de snackbar kun je terecht voor frites en een uitgebreid assortiment aan snacks, hamburgers en ambachtelijke pizza’s.

Vakantie in Zeeland

Op 1,5 km van de camping ligt de sfeervolle badplaats Domburg. Hier kun je lekker uitwaaien op het strand of het gezellige centrum gaan verkennen. Verder liggen er in de omgeving veel leuke stadjes, zoals Middelburg (11 km), Veere (14 km) en Goes (38 km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Ardoer Camping Westhove direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Ardoer Camping Westhove
Nederland Zeeland Veere Domburg

Zuiverseweg 20, 4357 NM Domburg

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe