Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 228
Huuraccommodaties: 26

Ardoer Camping Zonneweelde

Een schitterende camping in het plaatsje Nieuwvliet, aan de Zeeuwse kust, is camping Zonneweelde. De camping ligt op 800 meter van het strand en biedt diverse faciliteiten, zoals een voetbalveld, een indoor speeltuin, een kinderbioscoop, een buitenzwembad en animatie. Deze 5-sterrencamping is van alle gemakken voorzien. De camping heeft moderne sanitaire voorzieningen met speciale faciliteiten voor kinderen en gehandicapten. Ook zijn er wasmachines en drogers op de camping aanwezig. Naast de diverse staanplaatsen zijn er ook verschillende luxe chalets te huur als je wilt genieten van een vakantie met maximale comfort. Camping Zonneweelde is een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met het hele gezin.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

De omgeving van Zeeland is schitterend en erg geliefd bij fietsers, wandelaars en zon aanbidders. Rondom camping Zonneweelde zijn diverse wandelgebieden waar je prachtige wandeltochten kunt maken. bijvoorbeeld natuurgebied de Knokkert. Op een warme dag kun je heerlijk tot rust komen op een van de zandstranden van Nieuwvliet. Is het wat minder lekker weer? Dan zijn het Visserijmuseum in Breskens of de speelboerderij Pierewiet een goed alternatief voor een heerlijk dagje uit.

Ardoer Camping Zonneweelde

Nederland Zeeland Sluis Nieuwvliet

Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS Nieuwvliet, Nederland

+31 (0)117-371910
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.