Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 229
Huuraccommodaties: 168

Attractie & Vakantiepark Slagharen

Deze gezinscamping biedt het beste uit twee werelden. Je verblijft op een luxe camping in de afwisselende omgeving van het Vechtdal en tegelijk heb je alle faciliteiten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen binnen handbereik. De camping biedt ruime plaatsen en beschikt over gratis moderne sanitaire voorzieningen. Tijdens je verblijf in Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je niet alleen genieten van de vele attracties en shows maar ook van onze vele voorzieningen. Lekker zwemmen in Sunny Beach en heerlijk eten in één van de vele restaurants. Ook vind je er veel speeltuinen, sportvelden, een zwembad en een prachtige groene omgeving.

Geniet van het park en de mooie omgeving

Vanaf de camping loop je zo naar het attractiepark waar je kunt genieten van de leukste achtbanen en speeltuinen. Daarnaast ligt slagharen ook in een mooie groene omgeving, waar je bijvoorbeeld kan kanoën op de rivier of lekker kan gaan fietsen of wandelen.

 

We hebben de beste opties voor Attractie & Vakantiepark Slagharen voor je op een rijtje gezet:

Attractie & Vakantiepark Slagharen

Nederland Overijssel Hardenberg Slagharen

Zwarte dijk 3, 7776 PB Slagharen

+31 (0)523 68 30 00
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.