Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 135
Huuraccommodaties: 513

Barricata Holiday Village

Barricata Holiday Village is een heerlijke familiecamping met een groot zwembad met glijbaan. Daarnaast is er ook een wellneszone met solarium, zwembaden en jacuzzi’s. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met workshops, toernooien en dansavonden. Ook is er een manege met mogelijkheid tot paardrijlessen en ritten en heeft de camping een duikcentrum waar je kan leren duiken. De camping heeft een heerlijk restaurant met terras en er is een winkeltje en bazaar, waar je alle benodigdheden kunt kopen. Geniet voor de rest ook van de kapsalon, schoonheidscentrum, massagecentrum, fitnesscentrum en speelzaal.

Geniet van het strand en de natuur

Welkom in Villaggio Barricata! Gelegen in het hart van het Po-Delta Natuurpark, dit vakantiedorp is de ideale accommodatie voor allen die van vakantie aan zee houden in een ongecontamineerd territorium met natuur, geschiedenis, cultuur en kunst. Je kunt in de groene omgeving prachtig wandelen en fietsen en

Barricata Holiday Village

Italië Noord-Italië

Strada del Mare, 74, 45010 Bonelli di Porto Tolle

0039 0426 89198
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.