Meer foto's

Boerenbed Ferme de Rochefort en Ardenne

Boerenbed Ferme de Rochefort en Ardenne is een mooie boerencamping midden in de Belgische Ardennen. Op de boerderij zijn allerlei dieren, zoals paarden, schapen, koeien en varkens. Ook is er een klein boerderijwinkeltje en worden er huisgemaakte maaltijden gemaakt op de boerderij. elke ochtend kan er verse brood worden besteld. De boerencamping heeft 6 luxe safaritenten waar je in kunt overnachten. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een zitgedeelte met keukentafel, een keuken, een badkamer met douche en toilet, en twee slaapkamers. Ook is er een overdekte veranda waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Op het terrein van de camping is een badmintonveld en zijn er kinderfietsen aanwezig.

De omgeving van Nassogne

Rondom de boerencamping in Nassogne is er van alles te doen. De Ardennen zijn erg beroemd om de prachtige fietsroutes en mountainbike tracks. Daarnaast kun je er natuurlijk mooie wandelingen maken. Het bos van Saint-Hubert is een prachtige plek om te wandelen. Er zijn verschillende mogelijkheden in de buurt om je hengeltje uit te slaan. Je kunt er ook voor kiezen om een kajaktocht te maken of de grotten in de omgeving te bezoeken. De grotten van Han zijn een aanrader. Wil je een kasteel bezoeken? Dan kun je een bezoekje brengen aan Foneau Saint-Michel.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerenbed Ferme de Rochefort en Ardenne direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

6

Boerenbed Ferme de Rochefort en Ardenne
België Wallonië Luxemburg Nassogne

Rue du Point-d’Arrêt 26, 6953 Nassogne

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe