Boerenbed Hilserhof

Boerenbed Hilserhof is een gezellige boerencamping in het Duits Baden-Württemberg. De camping is prachtig gelegen in de bergen van het Zwarte Woud biedt een adembenemend uitzicht. Op de boerderij is er van alles te doen. Er is een boerderijwinkeltje en er worden pizza avonden georganiseerd. Op het terrein leven er verschillende dieren, zoals katten, konijnen, koeien, paarden, varkens en kippen. Bij de boerderijcamping is ook een vijver waar je kunt zwemmen en vissen. Bij deze boerenbed worden huisgemaakt worst en vleeswaren gemaakt die je kunt kopen in het boerderijwinkeltje. Op het terrein staan 5 safaritenten die geschikt zijn voor 6 persomen. De accommodaties hebben een eigen douche in de accommodatie of bij de boerderij. De safaritenten hebben twee slaapkamers, een keukengedeelte, een bedstee en een overdekte veranda.

De omgeving van Triberg

Rondom de boerenbed is er van alles te doen. Vlak bij de boerderijcamping vind je de watervallen van Triberg, de hoogste watervallen van Duitsland. Daarnaast kun je een bezoekje brengen aan de stad Freiburg, de Bodensee of Zwitserland. Ook Baden-Baden en de Titisee zijn twee hoogtepunen die je kunt bezoeken. Koop je de regiokaart? Dan kun je gratis reizen met de bus of trein in de omgeving, en kun je verschillende zwembaden in de omgeving gratis bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerenbed Hilserhof direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

5

Boerenbed Hilserhof
Duitsland Baden-Württemberg Triberg

Obertal 5, 78098 Triberg im Schwarzwald, Duitsland

0031 (0)528 229440
Duits, Engels
april - begin november

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe