Meer foto's

Boerenbed Hof Keppel

Boerenbed Hof Keppel is een mooie boerencamping in het Duitse Noordrijn-Westfalen. Op de boerenbed kun je een heerlijke vakantie hebben met het gezin en genieten van het buitenleven. Op de boerderij zijn koeien en een pony. Ook is er een knuffelschuur en een speelhoek met stro. Je overnacht op Boerenbed Hof Keppel in een houten huisje. Vanaf de houten vakantiehuisjes heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. In het huisje zijn twee slaapkamers een een vide met een tweepersoonsbed, een keuken, badkamer en een zithoek. Je kunt er ook voor kiezen om een hottub te huren bij het houten huisje om op te warmen tijdens de koude wintermaanden of om in te ontspannen tijdens de lange zomeravond. Op het terrein is er een pizza oven waar verse pizza’s worden gemaakt

De omgeving van Noordrijn-Westfalen

Rondom het terrein van Boerenbed Hof Keppel is er van alles te doen. De stad Schmallenberg ligt op 10 kilometer van het huisje. Hier kun je goed winkelen. In Schmallenberg ind je ook een klimhal en een buitenzwembad. Daarnaast is het wintersportoord Winterberg op 25 kilometer en Willingen op 50 kilometer van Hof Keppel. Hier kun je goed skiën of snowboarden. Wintersportarena Sauerland heeft in totaal zo’n 25 skiliften er verschillende langlaufroutes.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerenbed Hof Keppel direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

3

Boerenbed Hof Keppel
Duitsland Noordrijn-Westfalen Schmallenberg

Keppel 1, 57392 Schmallenberg, Duitsland

Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe