Boerenbed Wallis

Boerenbed Wallis is een prachtige boerencamping in het hart van de Walliser Alpen in Zwitserland. Op de boerderij, die op zo’n 1500 meter hoogte ligt, leven verschillende dieren. Er zijn zo’n 150 schapen en 60 kippen. Op de camping worden kooklessen gegaan en kun je een dagje meelopen op de schapenfokkerij. Vanaf de safaritenten heb je een adembenemend uitzicht over de omgeving. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Er is een keuken, een toilet in de safaritent, drie slaapruimtes, en een zithoek. Daarnaast is er een eigen douche bij de accommodatie. Vanaf de safaritent kun je prachtige wandelingen maken door de omgeving. Ook is er vlak bij de boerencamping een rivier waar je kunt overkoelen tijdens een warme zomerdag.

De omgeving van Wallis

Rondom de boerencamping is er van alles te doen. Je kunt door de Walliser bergen schitterende wandelingen maken. Daarnaast is er op zo’n 20 minuten lopen van Boerenbed Wallis een recreatiegebied met een minigolf, een speeltuin, een kaasmakerij en een kabelbaan. Rondom het terrein zijn er verschillende fietspaden en wandelroutes die je kunt ontdekken. Een leuk stadje om te ontdekken is het autovrije stadje Zetmatt aan de voet van de bekende berg Matterhorn.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boerenbed Wallis direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

3

Boerenbed Wallis
Zwitserland Wallis Blatten

Talstrasse 38, 3919 Blatten, Zwitserland

Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe