Boomhut Koekoek huren

Deze unieke boomhut bevindt zich op drie meter hoogte en is geschikt voor vier personen. Je kunt de boomhut zowel met de trap bereiken, maar ook via de glijbaan naar beneden glijden. De boomhut bestaat uit één ruimte met daarin twee stapelbedden, een keuken en een eetgedeelte. In een seperaat gebouw vind je een eigen douche en toilet. Rondom de boomhut heb je een groot terras en er is ruimte om 1 auto te parkeren.

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene velden van Brabant. De camping beschikt over een water- en speelvijver en een heerlijk zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Op de camping vind je een kinderboerderij met herten, pony’s, zwijnen, konijnen en geiten. Daarnaast kun je er genieten van een bowlingbaan, een midgetgolfbaan en 15 verschillende speeltuinen. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met activiteiten voor jong en oud. Bij het restaurant kun je een lekker hapje eten.

Vakantie in Noord-Brabant

Vakantiepark Dierenbos bevindt zich in de groene velden en bossen van Brabant. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust. Daarnaast kun je er leuke uitstapjes maken naar de steden Den Bosch en Oss.

Overige information van deze accommodatie

Boek Boomhut Koekoek direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Boomhut Koekoek
Nederland Noord-Brabant 's-Hertogenbosch Vinkel

Vinkeloord 1, 5382 JX Vinkel

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe