Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 210
Huuraccommodaties: 20

Camping Betuwe

Camping Betuwe is een gezellige camping voor het hele gezin. Op het campingterrein is voor de kinderen genoeg te doen. Zo zijn er diverse sportvelden, een vismeer, een animatieteam en zijn er botsautootjes. In het meertje bij de camping kun je ook zwemmen. Het zwemgebied is afgezet met een ballenlijn. De camping heeft ook een groot speelparadijs voor de kinderen. Daarnaast vind je op de camping ook een gezellige restaurant waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Naast de diverse staanplaatsen biedt deze charmecamping ook een beperkt aantal huuraccommodaties aan, zoals stacaravans en trekkershutten.

Kamperen in de Betuwe

In de omgeving van camping Betuwe kunnen natuurliefhebbers zich helemaal uitleven. Zo kun je heerlijk fietsen of wandelen langs de verschillende rivieren, zoals de Waal, Nederrijn of Lek. Ook kun je een fietstocht maken door de verschillende fruitboomgaarden. Een prachtig natuurgebied in de buurt van de camping is de Utrechtse Heuvelrug. Een aanrader is om hier te gaan mountainbiken op één van de velen mountainbikeroutes dit dit gebied rijk is. Wil je er een dagje op uit? Ga dan naar Ouwehands Dierenpark Rhenn of bezoek de natuurspeeltuin Hoppies. Voor wat cultuur snuiven kun je een bezoekje brengen aan de kastelen in de Betuwe, zoals Slot Loevestijn of Kasteel Amerongen.

We hebben de beste opties voor Camping Betuwe voor je op een rijtje gezet:

210

20

Camping Betuwe

Nederland Gelderland Kesteren

Hoge Dijkseweg 40, 4041 AW Kesteren

+31 (0)488 48 14 77
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.