Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1074

Camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala is een grote luxe familiecamping met meerdere zwembaden gelegen in een bosrijk gebied in Poreč aan de Adriatische kust. Op de camping kun je staanplaatsen voor campers, caravans en tenten huren. Aan faciliteiten is op Bijela Uvala geen gebrek. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op het beachvolleybalveld, basketbalveld, tennisbaan, zwembad of voetbalveld. Kinderen kunnen lekker zich vermaken in de speeltuin, peuterbad met glijbaan of op de trampoline. Er worden daarnaast leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Verder zijn er op de camping diverse restaurantjes waar je lekker kunt eten. Bij de supermarkt is een breed assortiment beschikbaar. Verse broodjes kun je elke ochtend bij de bakker halen.

Grote familiecamping in Istrië

De regio Istrië staat bekend om de mooie badplaatsen, stranden, prachtige eilanden en culturele bezienswaardigheden. Het binnenland van de provincie heeft nog prachtige ongerepte natuur met groene bossen, glooiende heuvels, en uitgestrekte wijnvelden.

Camping Bijela Uvala

Kroatië Istrië Poreč

52440 Porec

+385 52 410 102
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.