Camping De Geelders

Camping De Geelders is een kleine en rustige camping, gelegen bij een kalverhouderij aan de rand van het Brabantse dorpje Olland. De camping heeft 25 kampeerplaatsen, die verspreid liggen over twee velden. Het sanitair is verwarmd en van alle gemakken voorzien. Tevens vindt je hier een wasmachine waar je gebruik van kunt maken. Op een regenachtige dag kun je terecht in de recreatieruimte. De kinderen kunnen vrij spelen op het kampeerveld of zich vermaken op de trampoline, schommel en skelters. Daarnaast is er een fietsenstalling met oplaadpunten aanwezig. Bij de kalverhouderij kun je alles leren over het leven op de boerderij.

Minicamping in Noord-Brabant

De camping ligt in het Nationaal Landschap Het Groene Woud en op loopafstand van het natuurgebied De Geelders. Het bestaat uit een loofbos, grasland, akkers, hakhoutwallen en heide. Er zijn twee gemarkeerde wandelroutes uitgezet in dit gebied. Verder ligt de camping niet ver van Eindhoven (23,5 km) en Den Bosch (17,5 km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping De Geelders (ACSI) direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping De Geelders (ACSI)
Nederland Noord-Brabant Sint-Oedenrode

Boxtelseweg 2, 5491 XT Sint-Oedenrode

januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.