Camping De Kienehoef

Camping De Kienehoef is een middelgrote camping met zwembad gelegen aan een meer in Noord-Brabant. Camping De Kienehoef grenst direct aan een groot recreatiepark. U kunt er wandelingen maken of in alle rust proberen een visje aan de haak te slaan. De kinderboerderij en de grote speeltuinen zijn elke keer weer een feest om naar toe te gaan. Vanuit de Kienehoef kunt u mooie uitstapjes maken. Fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van Sint-Oedenrode. Ook kunt u golfen op de 9 holes golfbaan De Schoot of zwemmen in het overdekt gemeentelijk zwembad De Neul wanneer de zon een dagje niet schijnt. Breng ook eens een bezoek aan Het Groene Woud. Dit nationale landschap van 7.500 hectare, gelegen tussen de steden Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch, heeft een enorm rijke cultuurhistorie en vele natuurgebieden.

Vakantie in Brabant

Geniet van een heerlijk verblijf op camping De Kienehoef in Sint-Oedenrode. U heeft de keuze uit verschillende kampeerplaatsen die aansluiten aan uw persoonlijke wensen, zoals comfortplaatsen en autovrije plaatsen. De camping is gelegen aan een prachtig en groot recreatiepark midden in natuurgebied de Meierij en Het Groene Woud. De camping is een prima startlocatie voor mooie wandel- en fietsroutes. Tijdens de vakantieperiodes zijn kinderen onze belangrijkste gasten. Knutselen, speurtochten, meeleeftheater, sportieve evenementen, zij vervelen zich geen moment! MaGniX, ons vrolijke bosbeest die bij ons vakantie viert, is regelmatig van de partij om te dollen met de jonge vakantiegasten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping De Kienehoef direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping De Kienehoef
Nederland Noord-Brabant Sint-Oedenrode

Zwembadweg 37, 5491 TE Sint-Oedenrode

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe