Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 987
Huuraccommodaties: 403

Camping De Krim

Camping De Krim is een kindvriendelijke 5-sterrencamping met binnen- en buitenzwembad gelegen in het dorpje De Cocksdorp op het Waddeneiland Texel. De grote camping beschikt over kampeerplaatsen voor campers, caravans. en tenten. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van luxe lodgetenten, trekkershutten, en safaritenten. De luxe camping heeft een groot aanbod aan faciliteiten. Zo is er een bowlingbaan, fitness, meerdere speeltuinen, klimpark, indoorspeeltuin, ‘glow in the dark’ midgetgolf, verschillende restaurants en een café. Kortom, vervelen op deze leuke camping in onmogelijk!

Ontdek het Waddeneiland Texel

Ook buiten de camping is er van alles te doen. Zo moet je zeker de Vuurtoren van Texel gaan bekijken. De vuurtoren van Texel ligt in het noorden van het eiland. Op ongeveer 45 meter boven de zeespiegel heeft u een fantastisch uitzicht over de Noordzee, Waddenzee, Texel en zelfs Vlieland. Daarnaast kun je heerlijk fietsen en wandelen over het eiland. Verder is een dagje strand ook zeker een aanrader. Ga zwemmen, leer surfen of geniet van het zonnetje.

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping De Krim voor je op een rijtje gezet:

Camping De Krim

Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Roggeslootweg 6, 1795 JV De Cocksdorp – Texel

+31 0222 390 112
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.