Camping Du Vougot

Camping Du Vougot is een kleinschalige familiecamping in Noord-Bretagne op 250 meter van de zee. De kampeerplaatsen liggen op een terrein van 2,5 hectare en zijn afgebakend met heggen. Het is ook mogelijk om een stacaravan, lodgetent en kampeerchalet te huren. Het overdekte zwembad zorgt ook op de regenachtige dagen voor zwemplezier. Daarnaast kun je gemakkelijk van je kampeerplek of accommodatie naar het strand aan de zee lopen. Verder heeft de camping een speeltuin, kinderboerderij, jeu de boulesbaan en recreatieruimte.

Bezoek Brest

De camping ligt op een half uurtje rijden van de prachtige stad Brest. Je kunt er heerlijk rondstruinen door de mooie straten en er zijn talloze restaurants en terrasjes te vinden. Ook moet je zeker een kijkje nemen in de indrukwekkende haven van de stad. Deze grote haven is één van de belangrijkste bezienswaardigheden en bestaat uit een jachthaven, handelshaven en marinehaven. Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng dan een bezoekje aan het oCéanopolis. Het is het grootste aquarium van heel europa en je kunt er dan ook meer dan 10.000 verschillende dieren vinden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Du Vougot direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Du Vougot
Frankrijk Bretagne Finistère Plouguerneau

1037 Route de Prad Ledan, 29880 Plouguerneau

0033 02 98 25 61 51 / 07 63 52 55 44

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe