Prijzen 馃じ beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 115
Terrein: 4 ha
Hoogte: 860 m

Camping Huttopia Bozel en Vanoise

Camping Huttopia Bozel en Vanoise is een natuurcamping in de vallei van Bozel in de Tarentaisestreek van de 3 Vall茅es in de Savoie. Het groene kampeerterrein in de regio Auvergne-Rh么ne-Alpes heeft 115 schaduwrijke kampeerplaatsen verspreid over 4 hectare in een prachtige natuurlijke omgeving. Geniet van een een groene oase van rust! biedt het schaduwrijke terrein met bomen u rust en ontspanning aan de rand van het Nationale Park van de Vanoise. Kom kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over verschillende niveaus van het heuvelachtige terrein.

Camping in de Savoie

De charme Camping Huttopia Bozel en Vanoise in Frankrijk ligt vlakbij het meer van Bozel aan de rand van het Nationale Park van de Vanoise en op slechts enkele kilometers van Courchevel, les M茅nuires en M茅ribel.聽Ontdek de Tarentaise in de Savoie en de rijkdommen van de streek van de 3 Vall茅es en de omliggende bergen. Vlakbij de camping beginnen prachtige wandelroutes.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Bozel en Vanoise voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Bozel en Vanoise

Frankrijk Rh么ne-Alpes Savoie Bozel

Route des bois, 73350 Bozel

0031 (0) 85 040 11 40
Engels, Frans
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.