Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Huttopia Calvados – Normandie

Camping Huttopia Calvados – Normandie in Moyaux is een prachtige camping op het platteland van Normandië met vernieuwd zwembad midden in de Pays d’Auge van de Calvados. De camping heeft kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen die zijn afgebakend door appelbomen. Het kampeerterrein ligt op 200 meter van het kasteel. Er zijn geen stacaravans. U kunt op Camping Huttopia Calvados – Normandie genieten van rustige avonden. De camping biedt schoon sanitair met privé douches, douche voor mindervaliden, visvijfer, tennisbaan, mini-golf, babykamer, een crêperie, supermarkt en spelletjeskamers.

Camping platteland van Normandië

In de omgeving van Camping Huttopia Calvados – Normandie kunt u wandelen en fietsen. Het Normandische platteland is werkelijk prachtig! De camping ligt op 30 minuten van het strand van Deauvillen. Breng een bezoek aan de wereldberoemde dorpjes Camambert, Livarot en Pont-L’Eveque. Maak kennis met de heerlijke kazen en cider afkomstig uit deze regio.

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Calvados - Normandie voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Calvados – Normandie

Frankrijk Normandië Calvados Moyaux

Le Val, 14590 Moyaux

+31 (0) 85 040 11 40
Engels, Frans
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.