Meer foto's

Camping Huttopia la Clarée

Camping Huttopia la Clarée in Val-des-Près is een rustige camping gelegen aan de oevers van rivier la Clarée bij de grens met Italië in de Hautes-Alpes. Een mix van natuur, rust en verschillende sportieve activiteiten in de buurt. De kampeerplaatsen op Camping Huttopia la Clarée zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De pijnbomen op het kampeerterrein bieden voldoende schaduw. Vanaf uw kampeerplaats heeft u een prachtig uitzicht op de bergen rondom. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Meer luxe? Kom dan kamperen in een van de ingerichte tenten en ervaar het glamping-gevoel. De camping beschikt over een campingwinkel en een broodservice zodat u dagelijks met vers brood en Franse croissants kunt ontbijten. Op Camping Huttopia la Clarée kan men volleybal spelen, tafeltennissen en jeu de boules spelen. Een leuke manier om andere campinggasten te ontmoeten. De camping werkt samen met een aantal andere bedrijven zodat u kunt vissen onder begeleiding, bergklimmen en raften in de rivier.

Glamping in de Hautes-Alpes

De Hautes-Alpes zijn prima geschikt om te mountainbiken en te genieten van het ruige landschap. Er zijn verschillende wateren in de buurt van Camping Huttopia la Clarée waar men kan kanoën, kajakken en waterfietsen. Voor kinderen is er genoeg te spelen in de speeltuin. Houdt u van avontuur? Ga dan een dagje paragliden en bewonder de omgeving vanuit de lucht.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia La Clarée direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Huttopia La Clarée
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Hautes-Alpes Val-des-Prés

8, route des Alberts La Rosier, 05100 Val-des-Prés

Engels, Frans
juni - half september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe