Camping Huttopia Noirmoutier

Camping Huttopia Noirmoutier op Noirmoutier-en-l‘Ile is een eilandcamping gelegen op het eiland Noirmoutier in de Vendée in het bos en aan het water in de Pays-de-la-Loire. Geniet van de ongerepte natuur aan de Atlantische kust op een paar meter van het strand. De kampeerplaatsen liggen in een 12 hectare groot dennenbos en heeft zowel schaduwrijke als zonnige plekken. Een deel van de kampeerplekken ligt aan de kust dus u stapt ‘s ochtends zo de zee in. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook overnachten in ingerichte tenten met houten terras. De tenten staan in het bos of bij de zee. Er is een kleine campingwinkel aanwezig en de broodservice zorgt dat u dagelijks ontbijt met vers brood en Franse croissants. Er is een snackbar met terras. Kamperen op Camping Huttopia Noirmoutier betekent zwemmen zoveel je maar wilt in de zee en spelen op het strand. Bij de camping kunnen er kano’s gehuurd worden om een tochtje op de golven te maken. De recreatieruimte is de ontmoetingsplek voor alle campinggasten en hier kunt u een boek lezen of een spelletje doen. Verder is er een jeu de boulesbaan, een speeltuin voor de kinderen en kan er worden getafeltennist. Tijdens de zomermaanden worden er ludieke activiteiten georganiseerd in de Kids Club. Elke maandag kan er een fietstocht gemaakt worden onder begeleiding van een gids.

Glamping op Île de Noirmoutier (Vendée)

Het hoofdstadje van het eiland ligt op 15 minuten lopen van Camping Huttopia Noirmoutier. Er zijn talloze winkeltjes en een grote markt rond een oud kasteel. Ontdek het bos van Chaize vol eikenbomen en mimosa. Mooi om te voet of per fiets doorheen te struinen. Volg ook de fietsroutes door de traditionele dorpen van het eiland en bezoek de zoutmoerassen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Noirmoutier direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Huttopia Noirmoutier
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Noirmoutier-en-l'Île

23 allée des Sableaux, Bois de la Chaise, 85330 Noirmoutier-en-l’Ile

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe