Prijzen ūü§ł beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 101
Huuraccommodaties: 69
Terrein: 4,5 ha

Camping Huttopia Versailles

Camping Huttopia Versailles in Versailles is een luxe natuurcamping in het bos gelegen in Yvelines in de regio Île-de-France vlak bij de stad Parijs. De groene camping heeft een verwarmd binnenzwembad en een speeltuin. Op het terrein zijn een bar en gezellig restaurant. De camping biedt safaritenten en accommodaties in houten hutten en woonwagens. Kies uit een van de ingerichte accommodaties die ideaal zijn voor een gezin of kampeer op een van de ruime kampeerplaatsen (80 tot 120 m²). Elke hut heeft een woonkamer, een eigen badkamer en een kitchenette. Bij elke kampeerplaats staat een houten picknicktafel. U kunt naar keuze midden in het bos kamperen op een van de ruimte staplaatsen (met uw tent, caravan of camper) of u reserveert een van onze bijzondere huuraccommodaties van onbehandeld hout. U heeft keuze uit een houten cabane, sfaritenten en een woonwagen. Bij elke huurplaats staat  een houten picknicktafel. De sanitairgebouwen zijn zo over de camping verspreid dat iedereen gemakkelijk toegang heeft. De gezinsbadkamers hebben een douche en wastafel in dezelfde ruimte zodat gezinnen samen kunnen blijven.

Camping & glamping bij Parijs en Versailles

Camping Huttopia Versailles ligt op slechts 600 meter afstand van het RER-treinstation Porchefontaine dat een directe verbinding biedt met het centrum van Parijs. U bent¬†op 5 minuten van het kasteel van Versailles¬†en op¬†20 minuten van de Eiffeltoren.¬†Voor gasten die de regio Yvelines met de auto willen verkennen, is er gratis openbare parkeergelegenheid.¬†Naast het kasteel van Versailles zijn er in de Yvelines nog talloze andere bezienswaardigheden. U kunt het rijke culturele erfgoed van Versailles ontdekken: de wijken Notre-Dame, vieux Versailles, Montreuil, Saint-Louis, de wijk van de Antiquaires. ¬†Genoeg gezien? Dan kunt u gaan wandelen in het bos van Versailles of naar een van de talloze pleinen en parken.¬†Bezoek Parijs, de talloze musea, monumenten, mythische plaatsen en de winkels. De Eiffeltoren (op maar 20 minuten van de camping), Trocad√©ro, les Invalides (graftombe van Napoleon), de Champs Elys√©es, Montmartre en de Sacr√©-CŇďur, de Buttes Chaumont, het Louvre, de jardin du Luxembourg, het Panth√©on en de Notre Dame.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Versailles voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Versailles

Frankrijk Île-de-France Yvelines Versailles

31 rue Berthelot, 78000 Versailles

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.