Camping la Combe à l’Eau

Camping la Combe à l’Eau is een fijne camping aan de rand van een dennenbos en op slechts 50 meter van het strand op het schiereiland Île de Ré in het departement Charente-Maritime. Op het 5,5 hectaren grootte schaduwrijke kampeerterrein kunt u genieten van rust en de frisse buitenlucht. Op het kampeerterrein kunt u verblijven in uw caravan, camper of tent. Voor de kinderen is er een speeltuin. Verder kunt u op de camping volleyballen, tafeltennissen of jeux de boules spelen. Ook kunt u een simpele maaltijd afhalen of een glaasje drinken aan de bar.

Camping op het eiland Île de Ré

U kunt in de buurt van Camping la Combe à l’Eau heerlijk wandelen, van het strand genieten of vissen. De camping ligt aan zee en op slechts 1,5 km van het typische dorpje Ars-en-Ré. Het dorpje Ars-en-Ré ligt op het de meest westelijke punt van Île de Ré, een eiland aan de Atlantische kunst op ongeveer dertig kilometer van La Rochelle. Het eiland is toegankelijk via een tolburg. Ondanks de vaste verbinding heeft het schiereiland zijn unieke karakter behouden. Het heeft zowaar twee plus beaux villages en Ars-en-Ré is daar er één van.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping la Combe à l’Eau direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping la Combe à l’Eau
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Ars-en-Ré

Route de Radia, 17590 Ars-en-Ré

Duits, Engels, Frans

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe