Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 344
Huuraccommodaties: 285

Camping Laguna Village

Camping Laguna Village is een gezellige familiecamping, gelegen aan het strand in Italië. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met glijbaan en peuterbad. Daarnaast vind je er meerdere speeltoestellen, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals Aquagym, sporttoernooien, spelletjesavonden en een uitgebreid animatieprogramma. Er is een restaurant waar je lekkere pizza’s kunt eten en je kunt er ook een kleine supermarkt vinden.

Geniet van het strand

Droomt u van een vakantie om tot rust te komen, met vele services, in een mooie stad dichtbij de zee en in de omgeving van Venetië? Kiest u dan Camping Laguna Village, dicht bij de lagune van Caorle, in een rustig gebied en in de schaduw van de dennenbomen. Het is op loopafstand van het zandstrand en niet ver van een oude pittoreske stad. Geniet van een ontspannen vakantie met tradities en cultuur.

Camping Laguna Village

Italië Noord-Italië

Via dei Cacciatori 28, 30021 Caorle

0039 0421 210165
Duits, Engels, Italiaans
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.