Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 433
Huuraccommodaties: 40

Camping Landal Warsberg

Landal Warsberg is een gezellige familiecamping gelegen bij het drielandenpunt. De camping organiseert allerlei activiteiten zoals een uitgebreid animatieprogramma met workshops, feestavonden en spelletjesavonden. De camping beschikt over een mooie spa met sauna’s en er zijn diverse speeltuinen en sportvelden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping kun je een zwembad vinden en er is een restaurant, waar je een lekker hapje kunt eten.

Geniet van de mooie omgeving

In Saarburg staat u op een drielandenpunt de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Boven u, hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg. In en om het park is van alles te doen. De boswachter toont u de leukste plekjes in de omgeving. Een ritje op de zomerrodelbaan? Minstens zo spannend is de nabijgelegen burchtruïne. En als u dan ook nog de waterval in het stadje Saarburg heeft gezien, is dat heerlijke streekwijntje bij thuiskomst ruimschoots verdiend.

We hebben de beste opties voor Camping Landal Warsberg voor je op een rijtje gezet:

Camping Landal Warsberg

Duitsland Rijnland-Palts Trier-Saarburg Saarburg

Im Hagen 19, 54439 Saarburg (Duitsland)

0031 (0)70 300 35 26
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.