Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 184

Camping Le Lagon D’Argeles

Camping Le Lagon D’Argeles is een gezellige familiecamping gelegen bij het stadje Argelès-sur-Mer aan de kust van de Middellandse zee. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en een kunstmatig strand met meer. Je kunt er heerlijk zwemmen en zonnen op het strand. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen, waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping kun je een restaurant en bar vinden, waar je heerlijk kunt eten en cocktails kunt drinken. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud.

Geniet van de mooie omgeving

Camping Le Lagon D’Argeles bevindt zich in de prachtige badplaats Argelès-sur-Mer. Je vindt hier een historisch centrum, een mooie haven en heerlijke stranden. Daarnaast ligt de camping ook aan de voet van de Franse Pyreneeën. In de bergen van de Pyreneeën kun je prachtig wandelen en fietsen.

We hebben de beste opties voor Camping Le Lagon D'argeles voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Lagon D’argeles

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

25 Avenue Molière, 66702 Argelès-sur-Mer

04 68 81 06 85
Engels, Frans
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.