Prijzen 馃じ beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Le Viginet

Deze mooie familiecamping Le Viginet is een prachtige parkachtige camping met zwembad in de Puy-de-D么me (Auvergne) van Nederlandse en Franse eigenaren. Het is ’s zomers een echte familiecamping, terwijl het er heerlijk rustig is in het voor- en naseizoen.聽De camping heeft 60 ruime afgebakende staanplaatsen, 14 trekkershutten, 10 ruime 5-persoons chalets, en twee zeer ruime 7-persoons chalets. De聽meeste plaatsen hebben zowel zon als schaduw en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Een groot aantal plaatsen heeft elektriciteit. Indien mogelijk mag u zelf uw staanplaats uitzoeken bij aankomst.聽Het sanitair is uitgerust met een ‘familiedouche’ en baby/peuter sanitair. Wifi is bij camping Le Vignet gratis.聽Op camping Le Viginet zijn een zwembad (geopend vanaf half juni tot half september), peuterbadje, een speeltuin voor kinderen, jeu-de-boules veld, tafeltennistafels, een pizzeria en friettent (hoogseizoen), en een bar met TV voor de sportevenementen.聽Elke zondag in het hoogseizoen worden alle families, die gereserveerd hebben, uitgenodigd voor een welkomstdrankje met verschillende regionale specialiteiten.

Kamperen in de Auvergne

De camping ligt in het departement Puy-de-D么me, in het dorpje Saint Nectaire, in het park van de vulkanen van de Auvergne. Je vindt hier behalve de vulkanen ook authentieke Franse dorpjes, kratermeren, en de allermooiste wandelroutes! De camping is een perfect uitgangspunt, want hij ligt erg centraal. Vanaf de camping ben je binnen 5 minuten in het dorp, en er beginnen al 7 wandelroutes hiervandaan. Op de receptie vind u nog veel meer informatie hierover.

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping Le Viginet voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Viginet

Frankrijk Auvergne Puy-de-D么me

2, Chemin du Manoir, 63710 Saint-Nectaire

0033 (0)4 73 88 53 80
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
april - september
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.