Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 186
Terrein: 16 ha

Camping Les Amiaux

Camping Les Amiaux in Saint-Jean-de-Monts is een familiecamping gelegen in het hart van een schaduwrijk park op 700 meter van het fijne zandstrand in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. In het grote waterpark komen groot en klein samen rondom de drie waterglijbanen voor uren waterplezier. Op camping Les Amiaux kunt u verschillende huuraccommodaties boeken. De bungalows beschikken over een terras in de ‘tuin’ zodat u lekker dicht bij de natuur zit. Kiest u voor een cottage dan is uw terras half overdekt, handig wanneer het regent. Daarnaast zijn er ook ruime villa’s te huur op de camping. In het hoogseizoen kunt u vers brood afhalen bij de receptie. Ook is er een restaurant en kunt u afhaalmaaltijden bestellen wanneer u zelf geen zin heeft om te koken. Het waterpark is een leuke bezigheid voor groot en klein. Beleef volop sensatie op een van de drie waterglijbanen. Voor de kleintjes is er een peuterbadje met miniglijbanen. Het bubbelbad zorgt voor ontspanning. Van maandag tot vrijdag worden er in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Doe mee aan een cursus boogschieten of een volleybalwedstrijd. Ook ‘s avonds wordt u goed vermaakt tijdens dansavonden en karaoke-avonden.

Vakantie in de Vendée

Vanaf camping Les Amiaux gaat u op excursie naar het eiland Noirmoutier of het eiland Yeu. Wandel rond op deze prachtige plek en wordt een met de natuur. De fijne zandstranden van Saint-Jean-de-Monts zijn zeer uitnodigend om een dagje op door te brengen. Een kleurtje krijgen in de zon en zwemmen in de golven van de Atlantische Oceaan. Huur een mountainbike op de camping en trek de Vendée in per fiets. De ideale manier om de mooiste plekjes te bezoeken.

We hebben de beste opties voor Camping Les Amiaux voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Amiaux

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Saint-Jean-de-Monts

223 route de Notre Dame de Monts, 85160 Saint-Jean-de-Monts

0031 (0)20 721 93 12
Duits, Engels, Frans, Spaans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.