Algemene gegevens

Staanplaatsen: 548
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 38 ha

Camping Loodsmansduin

Camping Loodsmansduin is een grote kindvriendelijke camping met buitenzwembad gelegen in het Nationaal Park Duinen van Texel. De camping beschikt over ruime kampeerplekken gelegen tussen de heide voor campers, caravans en tenten. Door het glooiende duinlandschap heeft u hier veel privacy. Kiest u voor een beschut plekje in een duinpan, of juist voor een hoger gelegen plek voor prachtig uitzicht rondom? Voor campers zijn er verharde camperplaatsen met een natuurlijke ligging, met recht de mooiste camperplaatsen van Texel! Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van ingerichte huurtenten, trekkershutten en luxe chalets. De camping heeft een apart naturistenterrein met 79 plaatsen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin en een animatieprogramma. Voor een lekker ontbijt, lunch of diner kun je terecht bij het restaurant met terras.

Ontdek Texel

De camping ligt op slechts 1 km van het strand. Texel straat bekend om zijn uitgestrekte zandstranden. Er is altijd genoeg ruimte voor het maken van zandkastelen of het oplaten van een vlieger. Houdt je meer van watersporten? Doe mee met een les surfen bij een van de surfscholen op het eiland. Daarnaast heeft Texel zo’n 140 km aan fietspaden. Dit is een uitstekende manier op het eiland te verkennen. Fiets door de duinen, bossen, polders en langs vele andere mooie Texelse bezienswaardigheden.

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping Loodsmansduin voor je op een rijtje gezet:

Camping Loodsmansduin

Nederland Noord-Holland Texel Den Hoorn

Rommelpot 19, 1797 RN Den Hoorn – Texel

+31 0222 - 390 112
Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.