Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 87
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 4,6 ha
Hoogte: 10 m

Camping Maka

Camping Maka is een gezellige camping met sfeervolle Bell-tenten van Geardropper, gelegen aan een riviertje in Belgisch Luxemburg. De camping ligt aan de rand van een bos, midden in de natuur. De kinderen kunnen dammetjes bouwen in de rivier of vermaken zich in de speeltuin met zandbak, wipwap en tafeltennistafel. Bij het gezellige restaurant/bar kun je een kopje koffie komen drinken of een biertje bestellen. Op het terras kun je genieten van het zonnetje en je drankje.

Tenten voor 5 personen

De tenten zijn geschikt voor 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Binnen in de tent kun je twee slaapkamers en een ruim woongedeelte vinden. De accommodatie is voorzien van een elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn wat handdoeken en kleding. In deze tipi-tent kun je het echt kampeergevoel ervaren, zonder je comfort in te hoeven leveren.

Natuur, dorpjes en activiteiten in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen lenen zich perfect voor verschillende activiteiten. Ga wandelen, kanoën, paardrijden of verken de natuur met de mountainbike. In de buurt van de camping kun je ook mooie kastelen ontdekken. Het Kasteel van Bouillon ligt op slechts een kwartiertje rijden. Het middeleeuwse kasteel ligt op een heuvel en kijkt uit over de stad Bouillon. Andere mooie dorpjes om te bezoeken zijn Florenville (26,1 km), Redu (28,7 km) en Saint-Hubert (33,8 km).

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping Maka - Geardropper voor je op een rijtje gezet:

Camping Maka – Geardropper

België Wallonië Luxemburg Bertrix

Route du Maka 100, 6880 Bertrix

0031 (0)850606233
Duits, Engels, Nederlands
april - september
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.