Camping Samoza

Camping Samoza is een gezellige familiecamping midden in de natuur bij het Gelderse Vierhouten. De natuurcamping ligt midden in de bossen en heeft grote, beschutte staanplaatsen. De grote camping heeft diverse faciliteiten zodat jong en oud hier een heerlijk vakantie kan hebben. Zo zijn er diverse sportvelden op het terrein, zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen en is er voor de tieners ook een geluidsdichte discotheek waar ze ’s avonds feestjes kunnen hebben. Daarnaast kunnen de kinderen er ook ponyrijden op de kinderboerderij en is er een animatieteam voor kleine kinderen tot aan tieners. Jong en oud kan afkoelen in het grote buitenbad tijdens een warme zomerdag. Is het wat minder lekker weer? Op camping Samoza is er ook een binnenbad met zwembad waar je ook als het regent heerlijk kunt zwemmen. Wil je er een dagje op uit met de fiets? Op de camping kun je fietsen huren zodat je de omgeving kan leren kennen

Camping in Gelderland

Camping Samoza ligt in de schitterende natuur van de Veluwe. De wandel- en fiets mogelijkheden zijn hier ontelbaar. Op de Veluwe heb je schitterende heides, uitgestrekte zandvlaktes en dichte bossen. Ben je op zoek naar wat avontuur? Ga dan mountainbiken in de bossen. Bij Vierhouten lopen verschillen MTB routes die je kunt pakken. Wil je liever een stad bezoeken? Camping Samoza ligt vlak bij verschillende hanzesteden, zoals Elburg, Hattem en Harderwijk. Liever een dag naar een attractiepark? Breng dan een bezoekje aan Walibi Holland in Biddinghuizen. Of ga met de hele familie naar het Dolfinarium. De omgeving van Camping Samoza biedt genoeg mogelijkheden!

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Samoza direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Samoza
Nederland Gelderland Vierhouten

Plaggeweg 90, 8076 PM Vierhouten

+31 (0) 577 411 283
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.