Camping Slingeland

Camping Slingeland is een kleine boerencamping midden in het polderlandschap van het Groene Hart. De camping heeft 25 ruime plaatsen en een ingerichte De Waard-tent te huur. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en liggen op een open veld, omgeven door weilanden. Voor de kinderen is er een kleine speelweide met glijbaan, zandbak, schommel en trampoline. Bovendien kunnen ze vrij gebruik maken van de skelters die op het terrein te vinden zijn. Je mag ook altijd een kijkje nemen in de stallen en de dieren van de boerderij voeren. In de zomer is het mogelijk om pony te rijden.

Kamperen in het Groene Hart

De camping ligt tussen de uitgestrekte weilanden van het Groene Hart, niet ver van de Biesbosch en het pittoreske stadje Gorinchem. De omgeving is ideaal voor een wandeling of fietstocht door het Zuid-Hollandse polderlandschap. Het is ook heel leuk om de omgeving vanaf het water te ontdekken, bijvoorbeeld per kano of bootje.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Slingeland (ACSI) direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Slingeland (ACSI)
Nederland Zuid-Holland Giessenburg

Slingelandseweg 19, 3381 KZ Giessenburg

half maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe