Meer foto's

Maistra Camping Vestar

Maistra Camping Vestar is een toplocatie in Kroatië direct aan het strand en de azuurblauwe Adriatische Zee, waar rust en actie elkaar afwisselen. Camping Vestar ligt direct aan een wonderschone baai, vlakbij de idyllische stad Rovinj in Istrië. De baai is omgeven door een groen glooiend landschap en het strand loopt geleidelijk af, wat fijn is voor kinderen. De camping staat bekend de rustige baai waar u allerlei faciliteiten ter beschikking staan voor sport en recreatie. De camping heeft kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Voor lokale gerechten kan je terecht in het restaurant en de pizzeria. Het animatieteam organiseert animatie voor kinderen van alle leeftijden. Op de camping is een groot zwembad aanwezig.

Roan huuraccommodaties

Op het kampeerterrein staan de Holiday en Woody lodgetenten van Roan. De Holiday tent heeft plek voor 6 personen en heeft drie slaapkamers. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesgedeelte, 4-pits gasfornuis, stromend water, koffiezetapparaat en een uitgebreide keukeninventaris. De veranda is overdekt met een tentdoek en is afsluitbaar met een hekje.

De Woody lodgetent heeft plek voor 6 personen en heeft een eigen toilet. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesgedeelte, 4-pits gasfornuis, stromend water, koffiezetapparaat en een uitgebreide keukeninventaris. De veranda is overdekt met een tentdoek en is afsluitbaar met een hekje.

Tot slot kun je ook comfortabele bungalowtenten huren. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen en voorzien van een tweepersoonsbed, vier lossen bedden, een keukengedeelte, een eettafel en stoelen. Het keukengedeelte bestaat uit een 4-pits- gasfornuis, koelkast met vriesvak en volledige keukeninventaris. Elke tent heeft bovendien een ventilator voor de warme dagen en een barbecue voor buiten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Vestar (Roan) direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Vestar (Roan)
Kroatië Istrië Rovinj

Vestar bb, 52210 Rovinj

Duits, Engels, Kroatisch

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe