Meer foto's

Camping Village Conca d’Oro

Camping Village Conca d’Oro is een charmante familiecamping direct aan de oevers van Lago Maggiore in Noord-Italië. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, caravan en camper. Het is mogelijk om plaatsen aan het water te huren. Voor de kinderen is een speeltuintje en animatieprogramma in de zomer. Verder heeft de camping voetbalveld, volleybalveld en jeu de boulesbaan. Bij het sfeervolle restaurant kun je genieten van de Italiaanse keuken met pasta, pizza, vlees- en visgerechten. Daarnaast is er een campingwinkel en kun je elke ochtend verse broodjes halen.

Kamperen aan Lago Maggiore

Lago Maggiore is een groot bergmeer tegen de grens van Zwitserland. Je kunt er heerlijk zwemmen, kanoën, kajakken, suppen, windsurfen en zeilen. Daarnaast kun je in de bergen rondom het meer ook geweldig wandelen en mountainbiken. Er zijn ook verschillende leuke stadjes te vinden zoals Verbania, Stresa en Luino die je zeker moet bezoeken.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Village Conca d’Oro (ACSI) direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Village Conca d’Oro (ACSI)
Italië Noord-Italië Lago Maggiore

Via 42 Martiri 26, 28831 / Feriolo di Baveno

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe